Home - Beter gevonden worden
Empty
ImageMenu
Slogan
Slogan
TextLong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om je netwerk uit te breiden? Omdat je op zoek bent naar een (nieuwe) baan of je omzet wilt verhogen? Maak hiervoor gebruik van social media en Beter Gevonden Worden om tot de beste resultaten te komen.

 

- LinkedIn

Een goed profiel op LinkedIn laat zien waar je kwaliteiten liggen, welke oplossing jij kunt bieden voor je nieuwe werkgever of prospect.
Leg contacten met (oud-)collega’s, kennissen, andere personen en/of bedrijven die de je succes kunnen vergroten. Vraag om referenties of het onderschrijven van je vaardigheden om je kwaliteiten vanuit een relatie toe te lichten.
Sluit je aan bij verschillende info-, beroeps- of interessegroepen waar je je kunt mengen in discussies om zo een beeld te geven van je kwaliteiten.
Werkgevers of inkopers zoeken het liefst zelf op internet naar hun gewenste informatie. Wanneer je niet te vinden bent, kunnen ze geen contact met je opnemen!

 

- Facebook

Wat zet ik in mijn account, wat deel ik wel en niet en met wie, hoe volg ik bedrijfspagina's? Zoeken is een kunst maar je kunt het leren.

 

- Twitter

Hoe ben je vindbaar op Twitter, deel je daar je kennis en informatie en zorg je dat bedrijven jou benaderen.

Deel interessante informatie via een bericht met “#(hashtag) zoekwoord” en ga hierbij altijd uit van de informatie die het bedrijf zoekt of de zoekwoorden die jouw contact gebruikt.

Wist je dat dit ook heel makkelijk direct vanuit LinkedIn gerealiseerd kan worden?

 

- Blog, Community en/of Forum

Begin zelf een blog (op bv www.blogger.com onderdeel van google+), word member van een community die zich bijvoorbeeld met dezelfde interesses bezig houdt en/of meng je in forumgesprekken. Hiermee laat zien waar je kennis en ervaring ligt, wie je bent en wat je te bieden hebt.

 

Laat je niet weerhouden maar bel (mob: 06-23 65 04 87) of mail (info@betergevondenworden.nl) met mij voor een vrijblijvend advies.

 

 

 

 

 

 

goto LinkedIn
Plaatje
InfoEmpty