Home - Beter gevonden worden
Empty
ImageMenu

 

Ben je op zoek naar (ander) werk, heb je lang niet gesolliciteerd en heb je hulp nodig bij het schrijven van een CV of sollicitatiebrief, het vinden van vacatures of gevonden worden op LinkedIn en/of Facebook ? Of wil je je kwaliteiten herontdekken en ze op een ander vlak gaan inzetten?

 

- Beter Gevonden Worden biedt praktische hulp ! * binnenkort tips & info

 

Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we samen bespreken waar je op dit moment staat, waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt om je doel te bereiken. Het belangrijkste element van het kennismakingsgesprek is om te ontdekken of we een klik hebben en we samen tot een gewenst resultaat kunnen komen. Als de klik er is en je wilt verder gaan in dit traject zijn er verschillende mogelijkheden die ik je kan bieden. Natuurlijk zijn deze aangepast aan jouw vraag en is bijstelling tijdens het traject mogelijk.

Een kennismakingsgesprek kost € 90, = (incl. BTW). Dit zijn ook de kosten voor een vervolggesprek, met uitzondering van de uitgebreide analyse zoals hieronder beschreven.

 

 Noodzakelijk voor je Beste Kansen:


1 - Je Kwaliteiten en mogelijkheden Analyse:

- basis analyse (1 gesprek) : tijdens dit gesprek maken we een analyse van je kwaliteiten en mogelijkheden.
- uitgebreide analyse (2 gesprekken) € 345, = (incl. BTW) : we doen een uitgebreide test via de computer waarbij gekeken wordt naar je interesses, motivatie, competenties en valkuilen. De resultaten en mogelijkheden bespreken we tijdens het tweede gesprek.

In een ontspannen gesprek brengen we in kaart wat je goed kan en wat je leuk vindt om te doen zodat je een goed beeld krijgt van je mogelijkheden. Hiermee kunnen we op zoek gaan naar de beschikbare vacatures die hierbij aansluiten.


* binnenkort kwaliteiten & analyse info2 - Je CV:

- snelle scan(1 gesprek) : je beschikt over een vrij recent CV (max 2jaar oud) en we doen waar nodig enkele aanpassingen.
- (her)schrijven (2 gesprekken) : je beschikt over zeer oude of helemaal geen CV en we (her)schrijven deze naar de huidige standaarden.

We (her)schrijven een goede basis curriculum vitae waarin je ervaringen en kwaliteiten verwerkt zijn. Hiermee kunnen we verder werken wanneer we gericht gaan solliciteren. Tevens is je CV een goed uitgangspunt voor je profiel op LinkedIn.


* binnenkort CV voorbeelden3 - Je Sollicitatiebrief:

- snelle scan (1 gesprek) : je beschikt over een redelijke opzet van je sollicitatiebrief die we kunnen aanpassen aan de gevonden vacature.
- (her)schrijven (2 gesprekken) : je hebt moeite met het schrijven van een brief, dit pakken we samen op. Het moet tenslotte wel jouw brief worden met de woorden die bij jou passen.

We (her)schrijven een aansprekende sollicitatiebrief die je kunt gebruiken voor open sollicitaties en gericht op de door jouw uitgezochte baan.


* binnenkort sollicitatiebrief voorbeelden 

 Optioneel:


Heb je moeite met de nieuwe sociale media waar vraag en aanbod elkaar vinden? Wat moet je er mee, wat kan je ervan verwachten en wat levert het je op? Weet dat tegenwoordig al bijna 70% van alle vacatures wordt ingevuld via via, via netwerken en die sociale media.

- Beter Gevonden Worden biedt praktische hulp! * binnenkort lijstje met do's and don'ts (Hoe herken ik het broodje hopeloos)


- LinkedIn

Wanneer heb ik een goed visitekaartje op LinkedIn, hoe leg ik contacten met (oud) collega's, kennissen, andere personen en of bedrijven die de kans op een baan groter maken? Hoe vraag ik om referenties, kan ik mijn vaardigheden laten onderschrijven? Hoe sluit ik mij aan bij verschillende info-, beroeps- of interessegroepen waar ik vacatures kan vinden? Via zes personen kan je iedereen op de wereld bereiken. Recruiters van bedrijven gebruiken LinkedIn om nieuw personeel te vinden wanneer ze een vacature hebben.


- Facebook

Wat zet ik in mijn account, wat deel ik wel en niet en met wie, hoe volg ik bedrijfspagina's en hoe vindt ik vacatures ? Zoeken is een kunst maar je kunt het leren.


- Twitter

Hoe vind ik interessante aanbieders van vacatures, hoe zoek je op twitter met #vacature ......... ( "#(hashtag) vacatures" - bundelt alle tweets (berichten op twitter) met het woord vacature en tovert ze tevoorschijn), #job , #werkgezocht, #baan. Combinaties van zoekwoorden helpt te trechteren of zoekresultaten te verminderen.


- Blog, Community en/of Forum

Begin een blog (op bv www.blogger.com onderdeel van google+), word member van een community die zich bijvoorbeeld met dezelfde interesses bezig houd en/of meng je in forumgesprekken. Hiermee laat je zien waar je kennis en ervaring ligt, wie je bent en wat je zoekt.


 

 

Extra Diensten:


En waar ik je ook nog mee van dienst kan zijn om je kans op een nieuwe toekomst te vergroten.

1 - Sollicitatietraining: voorbereiden van sollicitatiegesprek, elevator pitch, beoordeling uitstraling

2 - Netwerken: waarom en hoe ga ik naar netwerkbijeenkomsten, banenmarkten etc.

3 - Jobhunten: zoeken en vinden van passende vacatures

4 - Bemiddeling: aanbieden van de geschikte kandidaat op een vacature

5 - Adviseren: informeren van werkzoekenden en werkgevers over wetten, regelgeving en subsidiemogelijkheden

6 - Jobcoaching: begeleiden van werknemers op de werkplek

TextLong
Bakkie Doen?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Training
Coaching - Judith den Dunnen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop
Workshop - Judith den Dunnen

goto LinkedIn
Plaatje
InfoEmpty