Home - Beter gevonden worden
Empty
ImageMenu
TextContactBG

 

Mijn naam is Judith den Dunnen.

Ik geloof erin dat werkzoekenden persoonlijke aandacht nodig hebben om het verlies van een baan te verwerken, hun kwaliteiten te (her-)ontdekken en vol zelfvertrouwen met een goed gevulde tas op zoek kunnen gaan naar een nieuwe uitdaging, een positieve toekomst.

 

“Alles wat aandacht krijgt groeit”

 

Na mijn studie International Business aan de HEAO in Amsterdam was het niet eenvoudig om aan een passende baan te komen. De werkeloosheid was hoog, maar opgegroeid met de wetenschap dat als je wilt werken er altijd wat te doen is, werd ik uitzendconsulent. Een goede ervaring om mensenkennis op te doen en bij verschillende bedrijven binnen te kijken. Samen op zoek naar mogelijkheden.

Na een aantal jaar kon ik starten als commercieel medewerkster in een internationaal handelsbedrijf, waarvoor ik gestudeerd had. De commerciële ervaring in de verkoop binnendienst heeft mij veel gebracht in contact met andere bedrijven, maar ik merkte dat ik het menselijke contact, de diepgang in mijn werk miste. Door een reorganisatie werd ik werkeloos wat mij ruimte gaf om rustig te onderzoeken waar mijn kwaliteiten liggen en hoe ik deze kan toepassen in een nieuwe beschikbare baan. Zo kwam ik in 2009 terecht in de wereld van re-integratie en job coaching waarin ik mijn commerciële en sociale kwaliteiten kan combineren om werkzoekenden te begeleiden bij het vinden van een passende baan.

Sinds 2015 werk ik als zelfstandige (Beter Gevonden Worden). Mijn passie ligt in het 1-op-1 begeleiden
van werkzoekenden, oud of jong en met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt.
Samen een stap maken
in het werkende leven: zelf kunnen solliciteren en vacatures vinden, begeleiden met het vinden van een (vrijwillige) werkplek en waar nodig coachen op de werkplek om de baan te behouden.

 

Ik ben erkend job coach, re-integratie coach en loopbaan coach.

 

Ben je op zoek naar (ander) werk en 1-op-1 aandacht laat je niet weerhouden en bel (06-23 65 04 87) of
mail (info@betergevondenworden.nl) mij om vrijblijvend een bakkie te doen en te bespreken wat je nodig hebt
om een (nieuwe) baan te vinden en hoe ik je daarbij kan begeleiden.

 

Ik kijk uit naar je bericht !

 

Neem ook eens een kijkje op mijn linkedin pagina (via de linkedinbutton)

mijn facebook (via de facebookbutton)

en/of lees mijn tweets (via de tweetbutton).

 

goto LinkedIn
goto Facebook
goto Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

Referencies:

Carolien Pronk
Accountmanager I Social Media I Recruiter I Jobhunter I Consultant Arbeidsbemiddeling I Workshop I Verbinder

"Ik ken Judith den Dunnen als een sterke persoonlijkheid die haar afspraken nakomt en de wajong kandidaten begeleid naar werk en daar waar nodig maatwerk verricht. Judith is doortastend, denkt in mogelijkheden en heeft overtuigingskracht. En maakt op haar rustige manier snel contact met werkgevers.
Kortom een professional met een duidelijke visie en missie."

 

Annemarie Loman
Ervaren juridisch documentalist met administratieve en financiële kennis die direct beschikbaar is

"Ik heb Judith gevraagd mijn sollicitatiebrieven, CV en LinkedIn-profiel door te nemen, omdat ik graag een second opinion wilde hebben. Aan de hand van hun tips heb ik mijn CV en LinkedIn-profiel aangepast. Tijdens het coachingstraject ben ik op sollicitatiegesprek uitgenodigd. Ik heb dit gesprek samen met Judith voorbereid. Dat heeft mij veel vertrouwen gegeven. Het is belangrijk een goede 'klik' te hebben met je coach. Die had ik zeer zeker met Judith."

 

Ina van de Laar
P&O * HR * Assistant * Ondersteuning * Secretarieel * Telefoniste * Receptioniste (direct beschikbaar)

"12 maart 2015 kwam Judith voor de eerste keer bij mij thuis. Ik had Judith's hulp ingeschakeld om me wegwijs te maken op LinkedIn. Judith nam écht de tijd voor me! Ze luisterde eerst aandachtig naar mijn verhaal, bekeek m'n CV en een recente sollicitatiebrief. Ze gaf me vervolgens handige tips & tricks. Bijzonder was dat ik me al heel snel helemaal op m'n gemak voelde bij haar, net of we elkaar al veel langer kenden. Ze straalt enorm véél rust, passie en professionaliteit uit. Je voelt d'r liefde voor haar vak en daarom vind ik haar echt een jobcoach pur sang!!"

 

Gerben Van Zelst
Rayonmanager at MotracLinde a Kon. Reesink company

"Judith is commercieel gedreven en hecht waarde de relatie met de klant op korte en lange termijn. Door haar ruime ervaring op het gebied van: commercie, rapportage,marketing jobhunting , 2e spoor trajecten en jobcoaching is Judith een prettige gesprekspartner met brede kennis van zaken met name op het gebied van social media en sollicitatieprocessen. Deze ervaring zal Judith zeker gebruiken nu ze recent gestart is met haar eigen bedrijf Beter Gevonden Worden."

 

 

Info Empty
Portret - Judith den Dunnen
Bakkie Doen?